Foto: Medarbejder rejser til udlandet med masser af oplevelser > Se flere billeder nederst på siden.

Udlandsrejser

Vi er helt enige med H.C. Andersen: “At rejse er at leve…” og Jeres virksomhed kan med gode resultater sende Jeres medarbejdere ud at rejse. Vi udbyder rejser, hvor faglighed møder sociale aktiviteter og udvikling på et personligt og socialt plan.

Temaet for Jeres rejse bliver skræddersyet efter Jeres behov og målsætninger og kan evt. Kombineres med en konference, kursus eller lignende.

Vi har gode forbindelser hvad enten I ønsker at Jeres medarbejdere skal på en smagfuld vinrejse gennem Toscana eller opleve spændende og eksotiske Nepal, hvor medarbejdernes eget liv får perspektiv og oplevelser er med til at skabe sammenhold og kreativitet.

Det er en gevinst for medarbejdere og Jeres virksomhed, når faglighed forenes med nye omgivelser, kulturer og opgivelser! En sund investering i Jeres medarbejdere.

Vi sørger for, at I får en helhedsoplevelse med kulinarisk, historisk og kulturelt indhold. Vores services dækker alt fra koordinering, logistik, aktiviteter, udflugter, overnatning, forsikringer mv.. I får trygheden ved, at alting er planlagt efter Jeres ønsker og budget.
 
Så vil I på traditionel vinrejse til kendte eller ukendte vindistrikter, på storbyrejse, trekking, river rafting, golf tur eller eventyr kan vi sørge for det hele klapper.
 
  • Priser er ikke oplyst, i det vores events & arrangementer tilpasses til hver enkelt kunde ud fra ønsker og budget.
  • Vores service er gratis og de priser I får hos os på arrangementets indhold vil være identiske med de priser I selv kan opnå.
  • Min. 15 pers. – Maks. 250 pers.
  • Vi finder løsningen til jer baseret på jeres ønsker, forventninger og budget.
  • Afvikling i hele Danmark – I firma, festlokale, telt eller på pløjemark
  • Afvikling i udland efter ønske
  • Prøv QAKK’s populære Cocktailbaren imponerende og fantastisk temafest eller vores sociale og spændende Casino Event
  • Firmafesten sammensættes ud fra jeres ønsker, forventninger og budget