Få det helt rigtige firmaarrangement med QAKK Event

QAKK er Jeres kontakt for alle underholdende aktiviteter i virksomheden. Hvad enten det er en familiedag, hvor hele familien møder virksomheden, rejser eller koncerter. Det er alle lejligheder, hvor I møder hinanden på en anden måde og skaber bånd, som vil hjælpe Jer I virksomhedens daglige arbejdsgange. Det er på samme tid et pusterum, hvor I kommunikerer, samler kræfter og energi til I fællesskab, at opnå de ønskede faglige og økonomiske resultater.

firma familie dag event

Pleasure

Firma- og Familiedag

Hold firma- og familiedagen med QAKK. Vi sørger for det hele i jeres firma eller på lokation vi finder til jer. Med stor erfaring sørger vi for, at der er tænkt på alle detaljer.
firma familie dag event

Pleasure

Firmakoncert

QAKK Event kan afvikle jeres firmakoncert i firmaet. Vi har fingeren på pulsen og kan sørge for de helt rigtige navne til koncerten som vil trække et stort publikum.
firmaarrangement udland

Pleasure

Udland

Vi hjælper gerne med udenlandsophold hvad enten der er tale om en idylliske tur til Toscana eller en weekend i Porsche. Vi sørger for jeres tur bliver husket.

Med Pleasure forstås events, hvor det faglige for en tid er gemt væk, og hvor man i stedet fokuserer på at lære hinanden bedre at kende under mere afslappede forhold end dem som man er vant til fra hverdagen. Det kan eksempelvis være til koncerter hvor man har familien med, til firma – og familiedage fyldt med sjove events for små og store eller måske en udlandsrejse til Toscana. Mulighederne er mange. Det er vores job at sørge for at I får mulighed for at lære hinanden og jeres familier bedre at kende, og ryste hele holdet sammen under rare omstændigheder. Tøv ikke med at rette henvendelse til os, hvis I gerne vil høre mere om mulighederne for afholdelse af firma – og familiedag i og omkring København.