Om QAKK Event

QAKK er Jeres pålidelige og kreative samarbejdspartner. Siden 2008 har vi stået for stort set alle typer arrangementer. Fælles for alle arrangementer og events er god planlægning, gode kontakter og passion for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi klarer både små og store opgaver, og kan hjælpe med alle aspekter i processen. I er altid garanteret en kompetent kontaktperson hos. Kontakt os og lad os vise jer hvorfor vi har mange gengangere.

QAKK har i 2016, 2017, 2018 og 2019 fået tildelt ratingen AAA af Bisnode. Denne kreditrating er kun opnået af 2% af danske virksomheder. Kreditvurdering kan benyttes af mange forskellige årsager. Disse vil primært være at sikre sig, at kunder, medarbejdere og leverandører kan få en ekstern dokumentation på, at den pågældende virksomhed er sund, stabil og værd at indgå aftaler med.

QAKK har i 2018 fået tildelt Gazelle prisen fra Børsen. En Gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.