Foto: Firmajulefrokost med kvalitet og fantastisk udsigt fra højden > Se flere billeder nederst på siden.

Firmajulefrokost på AC Hotel Bella Sky Copenhagen

Hold jeres næste firmajulefrokost på AC Hotel Bella Sky Copenhagen – Her får I gennemførte rammer og flot panoramaudsigt over Ørestaden og Københavns skyline.

Hotel Bella Sky er et velkendt varemærke af de fleste. Og det ydre design passer med det indre, hvor alle rummene er velindrettede med et virkeligt flot, luksuriøst interiør og er gennemtænkt ned til mindste detalje.

Det vil være de perfekte rammer for langt de fleste firmajulefrokoster, hvis man ønsker en uforglemmelig aften i virkelig flotte rammer. I har mulighed for jeres helt egen julefrokost i eget lokale eller fællesjulefrokost i restauranten som beskrevet nedenfor.

Vi tilbyder julefrokost med eller uden all inclusive!

Bemærk. Vi vi tilbyder også julefrokost eksklusivt i eget festlokale Bella Sky. QAKK hjælper jer gerne med at finde det helt rette lokale til jeres fest, med at arrangere baren, med at pynte op og meget, meget mere. Vi gør alt for, at jeres fest på Hotel Bella Sky bliver fantastisk! Der er mulighed for firmaarrangementer og julefrokost i et af Bella Sky’s flotte festlokale eller i den berømte Skybar. Kontakt os for yderligere detaljer og et uforpligtende tilbud.

 

  • Priser er ikke oplyst, i det vores events & arrangementer tilpasses til hver enkelt kunde ud fra ønsker og budget.
  • Vores service er gratis og de priser I får hos os på festens indhold vil være identiske med de priser I selv kan opnå.
  • Maks. 15.000 pers. Plads til 200 pers. til fællesjulefrokosten som afvikles i Bella sky’s Restaurant
  • Lokaler: Festlokaler fra 30 pers. op til mange tusinder. Masser af muligheder.
  • København S
  • 10 min. fra bus, 8 min. fra metro og 25 min. fra tog
  • Prøv QAKK’s populære Cocktailbaren imponerende og fantastisk temafest eller vores sociale og spændende Casino Event
  • Firmajulefrokosten sammensættes ud fra jeres ønsker, forventninger og budget