Foto: Hold årets firmajulefrokost på charmerende færge på Christianshavn > Se flere billeder nederst på siden.

Firmajulefrokost på Færgen

Der er en unik julestemning på vandet i flot restaureret ældre renoveret færge, hvor I med fordel kan holde årets firmajulefrokost for en uforglemmelig oplevelse.

Jeres færge ligger til kajs i indre København og giver en billedskøn julefest med alle faciliteter, god plads og mulighed for at feste hele natten. I skal bare nyde aftenen, den gode udsigt og hinandens selskab. I kan vælge mellem flere julekoncepter, hvor I har mange muligheder; lige fra valg af julemenu, opdækning, dekoration/pynt og forskellige bar-koncepter.

Maden leveres fra forskellige kvalitetskøkkener som enten traditionel- eller twisted julebuffet eller 3-retters julemenu. Vi forslår I tager en aftentur i overdækket kanalrundfartsbåd efter middagen med en øl, vin eller kaffe. Påstigning på den opvarmede båd kan ske fra færgens vandside hvor der kan åbnes et dør så I går direkte fra færgestuen ombord på båden.

Derudover tilbyder vi en lang række underholdning lige fra DJ og bands til komikere og shows. Jeres firmejulefrokost bliver skræddersyet efter Jeres ønsker og behov, så det matcher Jeres budget.

Denne færge er en gennemrestaureret gammel bilfærge, som er bygget om til at være et unikt festlokale. I har den gode udsigt, den rare følelse af at være på vandet og stadigvæk være midt inde i København.

 

  • Priser er ikke oplyst, i det vores events & arrangementer tilpasses til hver enkelt kunde ud fra ønsker og budget.
  • Vores service er gratis og de priser I får hos os på festens indhold vil være identiske med de priser I selv kan opnå.
  • Maks. 110 pers. til middag indendørs.
  • Lokaler: Kahytten og båddækket
  • København K (Få min fra direkte brosystem til Kgs. Nytorv og Nyhavn)
  • 10 min. fra bus, 10 min. fra metro og 25 min. fra tog. Mulighed for ankomst med båd og direkte påstigning på færgen.
  • Prøv QAKK’s populære Cocktailbaren imponerende og fantastisk temafest eller vores sociale og spændende Casino Event
  • Firmajulefrokosten sammensættes ud fra jeres ønsker, forventninger og budget