Få den helt rigtige firmajulefrokost med QAKK Event

Hos QAKK Event elsker vi jul og sætter en ære i at stå bag den bedste firmajulefrokost. Vi har de helt rigtige forbindelser og kontakter, så vi kan skabe den ultimative julefrokost, uanset om I er 30 eller flere 1000’er. Vi sørger altid for, at I får jeres firmajulefrokost til den bedste pris på gode vilkår. Vi er jeres pålidelige partner, som garanterer for, at I får den helt rigtige julefrokost uanset, hvor I landet, den skal afholdes. Skal vi arrangere jeres næste julefrokost?

firmajulefrokost på bryggen kbh

Firmajulefrokost i

Firmaet

Julefrokost i jeres eget firma? Vi leverer firmajulefrokosten til jer efter aftale og sørger for at alt spiller på aftenen så I kan nyde festen tilbagelænet.
eksklusiv firmajulefrokost i københavn

Firmajulefrokost I

Festlokale

Mere end 80 gode festlokaler og locations til jeres næste firmajulefrokost i København. Lad os finde den rigtige løsning til jer uanset om I er 30 eller 15.000 gæster.
arrangeret firmajulefrokost axelborg

Lokations & Venues

+300 Pers.

Vi har lokationen til de større firmajulefrokoster +300 pers. Kontakt os for dialog og modtag et tilbud, der matcher jeres ønsker og budget.

Sæt rammerne for den perfekte firmajulefrokost

Når der skal være fest – så lad der være fest. Hos QAKK har vi stor erfaring med at arrangere forskellige former for firmajulefrokoster. Vores ideer til koncept og underholdning er mange, og vi arrangerer hele jeres fest fra A til Z ud fra jeres ønsker og jeres budget. Hvad enten I er 1000 eller 30 deltagere, skaber vi den ultimative firmajulefrokost til jer. Vores eventbureau er landsdækkende, og vi sætter gerne jeres arrangement op, om så det skal afholdes i København eller i Aalborg.

Hvad kan vi hjælpe jer med?

  • Underholdning til julefrokost
  • Julefrokost catering
  • Lokaler til firmajulefrokost
  • Al logistik og planlægning

Et fast koncept eller en skræddersyet julefrokost

I vælger selv, om jeres fest skal foregå som et af vores faste koncepter, eller om vi skal sammensætte en helt unik løsning til jer. Men en ting er sikkert. Hos os kan I med sikkerhed hente mange ideer til jeres julefrokost, og vi lover jer, at det ikke bliver kedeligt, når I har os med inde over. Vi vil gøre vores bedste for at skabe et brag af en firmajulefrokost til jer.

Julefrokost med underholdning

Når vi arrangerer et arrangement for jer, slipper I ikke bare for at bekymre jer om at booke lokaler, bestille mad og pynte op, men I undgår også at skulle bruge tid på at finde på underholdning. Vi tør godt garantere jer, at I ikke kommer til at kede jer, når I får os til at stå bag jeres fest. Vi har mange ideer til forskellige former for underholdning, og dem, som I foretrækker, får vi til at blive til virkelighed. Vores mission er at skabe et festligt og underholdende arrangement for jeres virksomhed. Om så det er en firmajulefrokost eller en udendørs sommerfest.

Skal vi arrangere jeres næste firmajulefrokost?

Vi hører meget gerne fra jer, hvis I har spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe jer med, eller hvis I gerne vil indhente et uforpligtende tilbud. Giv os et kald på telefon 42 52 10 10 eller send os en mail på info@qakk.dk. Vi vender tilbage til jer hurtigst muligt, når vi modtager jeres henvendelse. Vi glæder os til at arrangere jeres fest og til at høre mere om jeres ønsker og forventninger.