Foto: Firmafest i Østerbro lokalet med fantastisk udsigt og yderst centralt > Se flere billeder nederst på siden.

Firmafest i DGI Byen

Har I et krav til, at jeres næste firmafest skal ligge på en location med alverdens anvendelsesmuligheder – eller blot skal være lettilgængelig – er DGI Byen et rigtigt godt bud med sine idrætsfaciliteter, restaurant, konferencesal, hotel og attraktive festlokaler.

DGI Byen, der ligger få meter fra Københavns Hovedbanegård, er en unik location med sin mangfoldighed i forhold til festlokaler i København.

Locationen har både restaurant, konferencesal, hotel og mange idrætsfaciliteter tilknyttet – fx bowling, kurbad, svømmehal og meget andet. Det er altså rig mulighed for at sparke et fysisk aktivt indslag ind i jeres fest. Eller et afslappende. Eller et … Ja, næsten kun jeres fantasi sætter grænser her, og QAKK assisterer gerne med en hjælpende hånd, hvis I vil have hele firmafesten på benene med råd tråd eller blot dele af jeres arrangement.

Ud over selve DGI bygningen med attraktive lokaler kan nævnes Bygning 55 og Øksnehallen hvor QAKK gerne sørger for alt lige fra logistik og indhold så det hele spiller på selve afviklingsdagen.

DGI Byens festlokaler kan desuden rumme alt mellem blot 50 festglade gæster til de større arrangementer på flere hundrede gæster i festhumør.

Kontakt os for flere detaljer og et uforpligtende tilbud.

 

  • Priser er ikke oplyst, i det vores events & arrangementer tilpasses til hver enkelt kunde ud fra ønsker og budget.
  • Vores service er gratis og de priser I får hos os på festens indhold vil være identiske med de priser I selv kan opnå.
  • Maks. 3.500 pers. i Øksnehallen.
  • Lokaler: Svømmehallen, Østerbro, Øksnehallen, Bygning 55 samt andre lokaler i DGI Bygningen.
  • København V
  • 2 min. fra bus, 8 min. fra metro og 8 min. fra tog
  • Prøv QAKK’s populære Cocktailbaren imponerende og fantastisk temafest eller vores sociale og spændende Casino Event
  • Firmafesten sammensættes ud fra jeres ønsker, forventninger og budget