Få den helt rigtige firmafest med QAKK Event

QAKK Event er Jeres faste samarbejdspartner, når I skal afholde Jeres næste arrangement, hvad enten det er en firmafest, konference, udflugt eller andre aktiviteter. Vi har kompetencerne, hvis I ønsker totaltløsninger eller hjælp til dele af processen. Vi har de rette forbindelser, hvad enten det handler om catering, bar, band. Vi har erfaring med planlægning og afvikling af mindre og større firmaarrangementer – vi lytter og omsætter Jeres idéer til virkelighed.

julefrokost i gl strand kbh city

Firmafest i

Firmaet

Hold firmafesten i jeres eget firma. Vi sørger for det hele afvikles ud fra jeres ønsker og forventninger så I trygt kan nyde festen tilbagelænet.
julefrokost frederiksberg

Firmafest i

Festlokale

Mere end 80 festlokaler og venues i København. Vi skaber festen i de rigtige rammer – uanset om I er 30 eller flere hundrede.
firmafest på unik venue kbh

Lokations & Venues

+300 Pers.

Til større selskaber +300 pers. kan vi tilbyde et udvalg af lokations. Vi bygger rammerne til firmafesten ud fra ønsker og budget.

Er planlægningen i gang med årets firmafest? Vi kan hjælpe jer og samtidig med stor sandsynlighed spare jer masser af tid og evt. kroner. Med mange års erfaring i festbranchen og stort kendskab til markedet for firmafester mht. festlokaler og locations, priser og muligheder på locations kan vi ved dialog meget hurtigt hjælpe jer til, i hvilken retning i bør gå.

En god firmafest bliver altid husket for god mad, musik/stemning, serviceniveauet og omgivelserne. Eventbureauet QAKK udvælger nøje samarbejdspartnere der har ekspertise i afvikling af arrangementer og stiller krav til køkkenet, servicen og bemandingen.

Vi lejer ofte en location og bygger alt op fra bunden hvad angår rammer og indhold. Er firmafesten formidlet af os til en samarbejdspartner stiller vi altid krav, i det de er vores ansigt udadtil og det er vigtigt for os, at vi leverer en gennemført firmafest til jer der er afstemt med jeres forventninger.

Skal årets firmafest afholdes i firmaet byder vi gerne ind med et uforpligtende tilbud. Vi har erfaringen og kompetancerne til, at give jer en rigtig god fest i firmaet hvor alt klapper uanset om I er et større eller mindre firma.