Få den helt rigtige cocktailbar med QAKK Event

QAKK har et stort sortiment inden for cocktailbarer. Jeres bar bliver designet efter Jeres ønsker og budget, hvad enten I ønsker en drinksbar eller den helt store deluxe bar. Vi har altid fokus på, at I får den helt rigtige løsning, og vores bartendere sørger altid for at I får en totaloplevelse. Vores professionelle bartendere shaker og mixer et stort udvalg af kulørte, good old school eller modern cocktails og lægger vægt på godt håndarbejde med det rigtige indhold.

Billig

Drinksbar

Den billige drinksbar byder på lækre drinks/sjusser. Vi leverer en komplet bar bestående af: bartender, bar, alt i is & frugt, sodavand, spiritus og alt tilbehør.

Billig

Cocktailbar

Bestil vores mobile cocktailbar som byder på alt i drinks samt 3 cocktails. Vi sørger for en komplet bar inkl. vellidt barpersonale i hele landet fra 35 – 10.000 gæster.

Stor Moderne

Cocktailbar

Den absolut mest populære cocktailbar med mere end 16 cocktails og drinks. Komplet bar der bl.a. serverer Mojito, Dark ‘N’ Stormy, Whisky Sour og mange flere…

Deluxe

Cocktailbar

En cocktailbar i særklasse med luksus spiritus, nogle af landets bedste bartendere og flot bar inkl. alt. Deluxe cocktailbaren tilpasses hver enkelt kunde.
mobil drinks og cocktailbar firmaevents

Betalingsbar

Drinks & Cocktails

Få leveret en komplet drinks- & cocktailbar til firmafesten. Vi tager en opstartspris og tilbyder gode priser i baren. Baren tilpasses efter ønske og behov.
mobil drinks- og cocktailbar til firmajulefrokost

Cocktail Event

Cocktailkursus

Cocktailkurset er et lærerigt og sjovt kursus bag baren. I starter med introduktion i cocktailverdenen og herefter lærer I, at lave cocktails med hjælp fra dygtige bartendere.
lrj en bartender mobil drinks og cocktailbar

Cocktailbar

Lej en Bartender

Ønsker I selv stå for indkøb kan vi tilbyde hjælp til indkøbslisten, erfarne bartendere inkl. alt barudstyr. Levering i hele landet fra 4 – 10 timer. Få et tilbud.

Cocktailbar

Cocktail Menu

Vi har sammensat forskellige cocktail menuer til jeres arrangement! Se Den Moderne Cocktail menu som altid er et stort hit til firmafesten.

QAKK har ud over events og firmaarrangementer specialiseret sig i mobile barløsninger til store og små virksomheder i forbindelse med årets firmafest, firmajulefrokost eller anden begivenhed som I ønsker, at markere med velsmagende, flotte og festlige cocktails. Vores mobile drinks- og cocktailbar er med til, at skabe et hyggeligt og socialt samlingspunkt ved eller omkring baren. Vi sørger for bartendere med den helt rigtige attitude, stort udvalg af cocktails og de helt rigtige barmoduler som er valgt i samarbejde med jer. QAKK tilbyder både billig drinksbar, billig cocktailbar og den store klassiske cocktailbar samt sociale og underholdende cocktailkurser på lokations i København eller i jeres firma.