Få det helt rigtige business event med QAKK Event

Jeres aktiviteter har stor betydning for Jeres virksomhed, hvad enten det drejer sig om en konference, møde, kick off, foredrag eller lign. QAKK Event er Jeres eventbureau, Jeres garanti for en vellykket event, som I trygt kan overlade alt det praktiske. Vi er eksperter i locations, logistik, planlægning og afvikling. Intet bliver overladt til tilfældighederne og vi har styr på de store linjer og de små detaljer. Vi kombinerer faglighed, underholdning og forplejning, så det rykker.

konference og mødelokale kbh

Business

Mødelokaler

Med adgang til et stort antal lokations med rigtige gode mødefaciliteter. Kontakt os vedr. jeres ønsker og budget så finder vi de rette mødefaciliteter til jer.

konference og mødelokale kbh

Business

Konference

Lad QAKK sørge for jeres konference. Vi står gerne for det hele – lige fra transfer fra lufthavn og indlogering til afvikling af konferencen med icebreakers.
kick off business event

Business

Kick Off

Vi finder den rigtige lokation til jeres konference eller kick off og sørger for, at det rigtige signal til jeres deltagere. Vi hjælper gerne med det hele eller dele af processen.

Produktlancering og events

Business

Produktlancering

QAKK finder den rigtige lokation og omdanner den ud fra jeres budget og forventninger så den passer til jeres lancering. Brug vores kreative personale hvis I mangler idéer.

Promotion og eventpiger

Business

Promotion

Overlad jeres Kick Off til os så sørger vi for rød tråd gennem hele forløbet og prof. afvikling fra start til slut. Få et uforpligtende tilbud på jeres kommende Kick Off.

Firmaevents og kundeevents i københavn

Business

Kunde Events

Skal jeres kunder have en ekstraordinær oplevelse kan vi hjælpe jer via samarbejdspartnere. Oplevelser tilbydes herhjemme eller på den anden side af kloden.

Skal I præsentere en ny produktlinje, holde konference for leverandører og / eller kunder? Uanset hvilken type forretningsmøder og konferencer det drejer sig om, så har vi ekspertisen til at skabe de perfekte rammer omkring jeres event. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og bruger blandt andet denne til at finde den helt rigtige location, der passer til netop jeres formål. Besøgendes overordnede indtryk fra forretningsmøder og business events er som regel kraftigt præget af omgivelserne, serviceniveau og lignende. Dette har vi altid in mente når vi arrangerer events for vores kunder. Det er så at sige vores primære ansvar at sørge for, at jeres besøgende kan koncentrere sig om det de er kommet for – at stifte bekendtskab med jeres virksomhed og jeres produkt. Et ansvar som vi tager ganske seriøst. Vi tilbyder business løsninger inden for blandt andet promotion, kunde events, produktlancering, konferencer, kick off samt forskellige typer mødelokaler.