Kunderne fortæller

Hos QAKK Event er vi stolte af vores arbejde og samarbejde med vores kunder. Vi sætter altid kunden i centrum med henblik på samarbejde I flere år. Det er derfor muligt at kontakte tidligere kunder ved specifikke spørgsmål eller referenceønsker – vi formidler gerne kontakten til dem, som har givet tilladelse dertil. Det er derfor også med glæde og stolthed, at vi kan fremvise kunderudtalelser, som giver et repræsentativt billede vores kompetencer og ydelser.

referencer qakk eventbureau

Masser af store og små virksomheder har allerede draget nytte af vores erfaring, når det kommer til arrangementer af mange størrelser, og inden for rigtig mange forskellige kategorier. Uanset hvilken opgave vi kaster os over, så går vi altid ambitiøst til værks.

Dit event er vores interesse, og sammen finder vi ud af præcist hvad der kommer til at fungere bedst. Som de mange positive anmeldelser herover vidner om, så har vi allerede nu mange glade kunder i vores katalog – men vi har altid plads til flere! Tøv derfor ikke med at kontakte os hvis du og din virksomhed står over for at skulle afholde et event. Så giver vi gerne et uforpligtende tilbud.