Få den helt rigtige julefrokost med QAKK Event

Hos QAKK Event elsker vi jul og sætter en ære i at stå bag den bedste firmajulefrokost. Vi har de helt rigtige forbindelser og kontakter, så vi kan skabe den ultimative julefrokost uanset om I er 30 eller flere 1000’er. Vi sørger altid for, at I får Jeres firmajulefrokost til den bedste pris på gode vilkår. Vi er Jeres pålidelige partner, som garanterer for, at I får den helt rigtige julefrokost uanset, hvor I landet, den skal afholdes. Skal vi planlægge Jeres næste julefrokost?

julefrokost på byggen kbh

Firmajulefrokost i

Firmaet

Julefrokost i jeres eget firma? Vi leverer firmajulefrokosten til jer efter aftale og sørger for alt spiller på aftenen så I kan nyde festen tilbagelænet.
eksklusiv firmafest i københavn

Firmajulefrokost I

Festlokale

Mere end 80 gode festlokaler og locations til jeres næste firmajulefrokost i København. Lad os finde den rigtige løsning til jer uanset om I er 30 eller 15.000 gæster.

Lokations & Venues

+300 Pers.

Vi har lokationen til de større firmajulefrokoster +300 pers. Kontakt os for diaolog og modtag tilbud der matcher jeres ønsker og budget.

Lad os skabe den optimale firmajulefrokost for jer. Enten i festlokale, på en unik venue eller i jeres eget domicil? Ved valg af QAKK som jeres julefrokostarrangør får I en kompetent samarbejdspartner med mange år i branchen og stort kendskab til markedet  – Både hvad angår pris, kvalitet, festlokaler og locations. Vi udbyder julefrokoster som faste koncepter og ønsker I en anderledes firmajulefrokost er vi altid friske på, at kaste en masse bolde op i luften og samle dem igen i den rigtige rækkefølge. QAKK tilbyder også et godt udvalg inden for temaer der kan sammensættes med årets julefrokost. De populære julefrokosttemaer er: Sne & Frost julefrokost, 007 og casino royal temajulefrokost. Er I på udkig efter et festlokale til årets julefrokost og har krav til indretning og atmosfære kan vi med stor sandsynlig finde det helt rigtige lokale til jer hvor vi i fællesskab sammensætter jeres julefrokost ud fra ønsker, forventinger og budget. Ønsker I firmajulefrokosten afviklet i jeres firma sørger vi gerne for det hele så I tryg kan læne jer tilbage uden bekymringer. Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et uforpligtende tilbud.